Forest Feeling 500 gr

100% Biologisch
Met zorg samengesteld
Zonder toegevoegd aroma

Beschrijving

Forest Feeling is meer dan een thee; het is een uitnodiging om de rust van de natuur te omarmen. Deze unieke blend bevat een uitgebalanceerde mix van groene thee en zorgvuldig geselecteerde kruiden die samen zorgen voor een rijke en verfrissende smaakbeleving. De basis van deze blend bestaat uit berkenbladeren, gerstgras en brandnetelblaadjes, stuk voor stuk ingrediënten die bekend staan om hun heilzame werking. Berkenbladeren staan bijvoorbeeld al eeuwenlang bekend om hun zuiverende eigenschappen, terwijl gerstgras rijk is aan essentiële vitaminen en mineralen. Brandnetelblaadjes voegen een subtiel aardse ondertoon toe en zijn een natuurlijke bron van antioxidanten.

De combinatie van deze kruiden creëert niet alleen een krachtige, voedzame basis, maar biedt ook een verkwikkende, licht kruidige smaak. Wat deze thee echter echt bijzonder maakt, is de toevoeging van venkel en anijs. Venkel voegt een zachte, licht zoete smaak toe, die een aangename balans brengt tussen de aardse tonen van de kruiden. Anijs zorgt voor een extra aromatische dimensie met een frisse, bijna muntachtige nasmaak die lang blijft hangen en voor een verfrissend gevoel zorgt.

Forest Feeling is ontworpen om zowel lichaam als geest te ondersteunen. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag, of op zoek bent naar een zachte, natuurlijke energieboost, deze thee biedt voor elk moment een passende beleving. Elke slok neemt je mee naar een serene bosomgeving, waar je je even kunt terugtrekken en opladen.

Het drinken van Forest Feeling is meer dan alleen een smaaksensatie; het is een moment van pure rust en verbinding met de natuur. Een ideale keuze voor liefhebbers van verfijnde thee die zowel smaakvol als heilzaam is, en voor iedereen die graag een stukje natuur in hun dagelijkse routine wil integreren.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg